Anne-José Haaksema

Contactgegevens: 06 489 373 92 | a.haaksema@matchability.nl

Ik ben Anne-José, geboren in Gouda en sinds een aantal jaar woon ik in Veen. Ik ontdekte tijdens mijn studie hoe dynamisch en leuk ik werken in de woningcorporatiesector vind. In 2011 ben ik dan ook samen met mijn collega, Niels van den Aker, Matchability gestart.

Matchability is dé vaste flexibele schil voor veel woningcorporaties.

Woningcorporaties kiezen voor detachering via Matchability omdat:
– we een volledige focus hebben op het tijdelijke vraagstuk;
– we ons specifiek op de corporatiesector richten;
– we de ervaring meenemen die we hebben opgedaan bij collega-woningcorporaties;
– we een hbo-kennisniveau garanderen;
– we altijd streven naar het realiseren van een kostenbesparing;
– we gewoon met leuke, jonge mensen werken die een passie hebben voor woningcorporaties.

Ik ben het aanspreekpunt voor woningcorporaties bij Matchability. Heeft u een intern vraagstuk of een behoefte aan tijdelijke extra capaciteit dan kunt u mij daarvoor bellen. Samen met u ga ik op zoek naar de juiste match!

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.