Annet van Avendonk

Contactgegevens: 085 82 26 595 | a.vanavendonk@matchability.nl

Ik ben Annet, geboren in Raamsdonksveer en woonachtig in Raamsdonk. Door mijn afstudeerstage, via Matchability, bij een woningcorporatie, werd mijn aandacht getrokken door de corporatiesector. Na mijn afstuderen ben ik daarom begin 2016 als trainee bij Matchability aan de slag gegaan. Ik ben vooral werkzaam op de afdelingen Financiën en Control, waar ik me onder andere bezig houd met interne controles, de begroting, rapportages, audits, datakwaliteit en de treasury-administratie. Naast deze financiële functies ben ik inzetbaar voor projecten, zoals de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Ik vind het leuk om een zo goed mogelijke middenweg te vinden tussen enerzijds de financiële positie van de corporatie en de wet- en regelgeving, en anderzijds de sociale kant van huurders en personeel. Ik ben analytisch sterk, helder in de communicatie, leer snel bij en werk nauwkeurig en gestructureerd.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.