Harmen ter Meer

Contactgegevens: 088 – 44 48 999 | h.termeer@matchability.nl

Ik ben Harmen, geboren in Vlijmen en inmiddels enkele jaren woonachtig in het mooie ’s-Hertogenbosch. Ik ben inmiddels een tweedejaarsstudent en volg de studie Communicatie te Eindhoven. Het betreft een deeltijd studie, een combinatie van werken en leren. Via een vriend heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn meewerkstage bij Matchability te vervullen en het duurde dan ook niet lang voordat ik mijn draai gevonden had! Binnen Matchability ben ik verantwoordelijk voor marketing- en communicatie. Ik bedenk campagnes en werk deze uit. Ik werk graag met mensen, ben flexibel en zowel servicegericht als commercieel ingesteld. Doordat ik een deeltijdopleiding volg ben ik zeer flexibel inzetbaar, dit werpt dan ook zijn vruchten af. Matchability reikt handvatten aan voor verdere ontwikkeling binnen de woningcorporatiesector, de ideale Match voor persoonlijke ontwikkeling. Het duurde dan ook niet lang voordat ik de eerste stap kon maken als trainee bij een woningcorporatie. De perfecte Kickstart voor mijn carrière!

Benieuwd wie ik ben? Bekijk dan mijn LinkedIn-profiel.