Nicky de Hoog

Contactgegevens: 085 82 26 595 | n.dehoog@matchability.nl

Ik ben Nicky, geboren in Den Haag en ik woon intussen in Deventer. Tijdens mijn studie werd er een excursie georganiseerd bij Woonstede om hbo Rechten-studenten te informeren over de toegevoegde waarde van juristen bij woningcorporaties. De volkshuisvestelijke thema’s en de diversiteit van de juridische werkzaamheden die toen aan bod kwamen maakten mij enthousiast en daarom koos ik voor een praktijkstage bij Woonstede in Ede. Tijdens mijn afstuderen, ook bij Woonstede, maakte ik kennis met Matchability. Matchability is de flexibele schil voor woningcorporaties voor tijdelijke projecten en het opvangen van piekmomenten in de werkdruk. Inmiddels aangesloten bij Matchability ben ik mijn eerste opdracht gestart als juridisch medewerker bij Woonstede om in de toekomst mijn ervaring in de sector verder uit te breiden. Mijn dagelijkse werkzaamheden richten zich onder meer op de lopende juridische zaken, interne advisering en als tijdelijke invalkracht voor het secretariaat. Mijn ambitie is om mij verder te ontwikkelen als jurist maar ook kennis te maken met andere uitdagende functies.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.