Voor studenten en werkzoekenden

Voor studenten en werkzoekenden

Hallo en welkom op de site van Matchability! Je bent hier terechtgekomen omdat je op zoek bent naar een stage of baan of je bent gewoon nieuwsgierig wie wij precies zijn. Matchability is dé talentenpool voor de corporatiesector. We zijn een team van jonge professionals die tijdelijke opdrachten en functies vervullen bij woningcorporaties in heel Nederland.

Hoe werken wij?
Wanneer een jonge professional met een hbo- of wo-diploma start bij Matchability begint hij / zij met een traineeship van een jaar. In dit jaar doe je zoveel mogelijk ervaring op bij verschillende woningcorporaties. Het jaar staat in het teken van opleiding en ontwikkeling. Na dit jaar word je onderdeel van ons team van young professionals. Je wordt ingezet bij woningcorporaties om tijdelijke functies in te vullen maar je denkt ook mee over complexe vraagstukken.

Naast het werk hebben we diverse personeelsbijeenkomsten, bijvoorbeeld in de vorm van een borrel, een teamuitje of een intervisiebijeenkomst. We delen kennis en onderhouden nauw persoonlijk contact. Voor ons staan gezelligheid en een teamgevoel voorop.

Enthousiast geworden en wil je kans maken op een plek in ons traineeprogramma? Stuur dan jouw motivatie naar info@matchability.nl

Ook voor een stage ben je bij ons aan het goede (stage-)adres. Voor onze opdrachtgevers zijn wij elke periode op zoek naar nieuwe stagiaires voor zowel meewerk- als afstudeerstages. Benieuwd of er wat voor jou tussen zit? Klik dan hier.

Met vriendelijke groet,

Niels van den Aker
Teamleider Ontwikkeling

Onze professionals