Voor studenten en werkzoekenden

Voor studenten en werkzoekenden

Hallo en welkom op de site van Matchability! Je bent hier terechtgekomen omdat je op zoek bent naar een stage of baan of je bent gewoon nieuwsgierig wie wij precies zijn. Matchability is dé talentenpool voor de corporatiesector. We zijn een team van jonge professionals die tijdelijke opdrachten en functies vervullen bij woningcorporaties in heel Nederland.

Onze kernwaarden zijn de belangrijkste waarden binnen Matchability. Het zijn de eigenschappen of drijfveren die laten zien waar we voor staan. Binnen Matchabiliy hebben we zes heldere kernwaarden die onze bedrijfscultuur in een keer duidelijk maken en die collega’s uitdragen:

  • Flexibiliteit.
  • Creativiteit.
  • Openheid.
  • Optimisme.
  • Plezier in het werk.
  • Kundigheid.

Meer informatie over onze kernwaarden vind je hier en en in dit filmpje

Hoe werken wij?
Wanneer een jonge professional met een hbo- of wo-diploma start bij Matchability begint hij / zij met een traineeship van twee jaar. Na het eerste jaar volgt een evaluatie- en beoordelingsmoment. In deze periode doe je zoveel mogelijk ervaring op bij verschillende woningcorporaties. Het traineeship staat in het teken van opleiding en ontwikkeling. Je wordt ingezet bij woningcorporaties om tijdelijke functies in te vullen maar je denkt ook mee over complexe vraagstukken. Meer informatie over ons traineeship vind je hier.

Naast het werk hebben we diverse personeelsbijeenkomsten, bijvoorbeeld in de vorm van een borrel, een teamuitje of een intervisiebijeenkomst. We delen kennis en onderhouden nauw persoonlijk contact. Voor ons staan gezelligheid en een teamgevoel voorop.

Enthousiast geworden en wil je kans maken op een plek in ons traineeprogramma? Stuur dan jouw motivatie naar info@matchability.nl

Ook voor een stage ben je bij ons aan het goede (stage-)adres. Voor onze opdrachtgevers zijn wij elke periode op zoek naar nieuwe stagiaires voor zowel meewerk- als afstudeerstages. Benieuwd of er wat voor jou tussen zit? Klik dan hier.

Met vriendelijke groet,

Niels van den Aker
Teamleider Ontwikkeling

Onze professionals