Pepijn van Peppen

Contactgegevens: 06 – 51 888 902 | p.vanpeppen@matchability.nl

Ik ben Pepijn, geboren en woonachtig in ’s-Hertogenbosch. Hier heb ik ook de studie HBO Commerciële Economie gevolgd. Zoals vele van mijn collega-studenten wist ik niet precies welke kant ik na mijn studie op wilde en via mijn afstudeerstage ben ik in aanraking gekomen met de corporatiesector en Matchability. Tijdens deze periode ben ik erg enthousiast geraakt over het corporatielandschap en de aanpak van Matchability in deze sector. Toen ik mijn afstudeerstage had afgerond hoefde ik dus ook niet lang na te denken over waar ik wilde gaan werken.
Ik werk graag met mensen, ben flexibel en zowel servicegericht, als commercieel ingesteld. Dit maakt dat ik mijn functie bij Matchability dan ook met veel plezier uitvoer. Gedeeltelijk word ik gedetacheerd als trainee bij de Kleine Meierij in Rosmalen. De rest van de tijd ben ik bezig om mijn collega’s aan het werk te houden. Die werken op alle lagen en op alle afdelingen van corporaties en doen dit zowel op functieniveau, als op projectbasis. Daarnaast ben ik bij Matchability verantwoordelijk voor een gedeelte van de Public Relations en de marketing.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn LinkedIn-profiel.