Professionals

Professionals

  Benieuwd naar onze young professionals? Op deze pagina vindt u meer informatie over hen. Geïnteresseerd in een van onze professionals? Klik dan hier.
Esmeralda Timmermans

Contactgegevens: 085 82 26 595 | e.timmermans@matchability.nl

Ik ben Esmeralda en ben woonachtig in Veen. Na mijn opleiding Bedrijfskunde MER aan de Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch ben ik aan mijn premaster Strategic Management aan Tilburg University gestart. Eerder heb ik stage gelopen via Matchability, waarbij ik onderzoek heb gedaan naar de wijze waarop risicomanagement is ingericht bij zeven woningcorporaties. Sinds juli 2017 werk ik als administratief medewerker voor Matchability. Deze werkzaamheden combineer ik per 1 januari 2019 met mijn functie als interim-klantadviseur bij Kleine Meierij in Rosmalen.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk dan mijn LinkedIn-profiel.

Sabine van den Elshout

Contactgegevens: 085 82 26 595 | s.vandenelshout@matchability.nl

Ik ben Sabine van den Elshout, 25 jaar oud en woonachtig in Oosterhout (Noord-Brabant). Ik heb zowel op hbo- als op wo-niveau een rechtenopleiding afgerond. Na mijn afstuderen maakte ik kennis met Matchability en daarna met de woningcorporatiesector. Via Matchability vervul ik juridische ondersteuning aan woningcorporaties, met name op de afdelingen Vastgoed en Wonen.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Timon Haverkamp

Contactgegevens: 085 82 26 595 | t.haverkamp@matchablity.nl

Ik ben Timon en ben woonachtig in Wijk en Aalburg. Ik ben graag sportief bezig: fitness, snowboarden en wakeboarden. Daarnaast spreken fotobewerking en data(management) me enorm aan. Tot slot vind ik het heerlijk om in de zomermaanden een biertje te pakken op het terras in Heusden. Vrienden en collega’s omschrijven mij als een gezellige jongen die kritisch, analytisch en goed met data is en zijn eigen mening geeft.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Florian Fluit

Contactgegevens: 085 82 26 595 | f.fluit@matchablity.nl

Ik ben Florian, opgegroeid in Wijk en Aalburg. In mijn vrije tijd voetbal ik vaak, ga ik regelmatig fitnessen en ga ik graag op reis. Uit mijn werk- en afstudeerervaringen blijkt dat ik zowel in een team als zelfstandig goed kan functioneren en makkelijk in contact kom met andere mensen. Door mijn opleidingen ben ik zowel breed als specialistisch opgeleid.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Mitch Coort

Contactgegevens: 085 82 26 595 | m.coort@matchablity.nl

Ik ben Mitch, geboren en getogen in Rosmalen en inmiddels woonachtig in ‘s-Hertogenbosch. Vanaf mijn middelbare schooltijd lag mijn ambitie in de vastgoedwereld. Daarom heb ik de opleiding Vastgoed & Makelaardij gedaan in Eindhoven. Tijdens deze studie heb ik onder meer stage gelopen bij een makelaar, maar ook bij de woningcorporatie Portaal. Na mijn studie ben ik ingestroomd in de verzekeringswereld. Gelukkig ben ik nu weer terug in de wereld waar mijn passie ligt, de woningcorporatiesector. Als jullie op zoek zijn naar een positief kritische noot, met inbreng en een luisterend oor, schroom niet en neem contact met mij op!

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Vincent van Huijgevoort

Contactgegevens: 085 82 26 595 | v.vanhuijgevoort@matchablity.nl

Mijn naam is Vincent van Huijgevoort, opgegroeid in Oosterhout en tijdens mijn studie verhuisd naar Eindhoven met een pauze tijdens mijn uitwisseling naar Taiwan. Na mijn afstudeeronderzoek over de problematiek bij circulair hergebruik van bouwmaterialen ben ik tijdens het solliciteren via een oud klasgenoot doorverwezen naar Matchability en zo eigenlijk per toeval in de corporatiesector terecht gekomen. Via Matchability ben ik inzetbaar als interim-professional bij woningcorporaties op diverse gebieden zoals: strategieontwikkeling, beleidsvorming, onderzoek en analyse, vastgoed en bedrijfsvoering. Ik haal ontzettend veel plezier uit het verbinden van verschillende disciplines. Mensen omschrijven mij als sociaal, nieuwsgierig, resultaatgericht. Daarnaast denk ik graag mee in oplossingen.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Bernice van der Kuil

Contactgegevens: 085 82 26 595 | b.vanderkuil@matchablity.nl

Ik ben Bernice, geboren in Enschede en woonachtig in Arnhem. Ik heb HBO Facility Management gestudeerd aan het Saxion te Deventer. Mijn laatste jaar van de studie ben ik op mezelf gaan wonen in Arnhem en tot op heden bevalt me dat nog steeds erg goed.

Al voorafgaand aan mijn studie lagen mijn interesses bij het onroerend goed en huisvestingsmanagement. Door mijn werkervaring in het facilitaire werkveld ben ik wederom in aanraking gekomen met het huisvestingsmanagement dit keer als projectcoördinator buitenlandse zaken. Hierdoor is mijn interesse in het vastgoed gegroeid. Ik krijg energie als ik de klant op die manier kan facilitairen, zodat er een passende oplossing wordt aangereikt tussen vraag en aanbod.

Via een gezamenlijke kennis ben ik in contact gekomen met Matchability. In augustus 2017 ben ik uitgenodigd om deel te nemen aan de trainingsweek, hier ben ik enthousiast geraakt over de woningcorporatiesector. Ik kreeg  de kans om de switch te maken van het facilitaire werkveld naar de vastgoedwereld. Inmiddels via Matchability werkzaam bij verschillende woningcorporaties op de afdeling bedrijfsvoering en Wonen.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Simone den Reijer

Contactgegevens: 085 82 26 595 | s.denreijer@matchability.nl

Ik ben Simone den Reijer, geboren en woonachting in Oosterhout. Momenteel ben ik derdejaars student Bedrijfseconomie aan Avans Hogeschool in Breda. Tijdens mijn studie ben ik in aanraking gekomen met Matchability. Via Matchability heb ik samen met een medestagiaire een onderzoek gedaan naar risicomanagement bij zeven woningcorporaties. Dit was mijn eerste ervaring in de sector. Zowel Matchability als de woningcorporatiesector spreken mij erg aan. Gelukkig heb ik dan ook de kans gehad om bij Matchability aan de slag te gaan als administratief medewerker. Ik hoop in de toekomst ook aan de slag te kunnen in de woningcorporatiesector.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

 

Harmen ter Meer

Contactgegevens: 085 82 26 595 | h.termeer@matchability.nl

Ik ben Harmen, geboren in Vlijmen en inmiddels enkele jaren woonachtig in het mooie ’s-Hertogenbosch. Ik volg een deeltijdstudie Communicatie, een combinatie van werken en leren. Via een vriend heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn meewerkstage bij Matchability te vervullen en het duurde dan ook niet lang voordat ik mijn draai gevonden had! Binnen Matchability ben ik verantwoordelijk voor marketing- en communicatie. Ik bedenk campagnes en werk deze uit. Ik werk graag met mensen, ben flexibel en zowel servicegericht als commercieel ingesteld. Doordat ik een deeltijdopleiding volg ben ik zeer flexibel inzetbaar, dit werpt dan ook zijn vruchten af. Matchability reikt handvatten aan voor verdere ontwikkeling binnen de woningcorporatiesector, de ideale match voor persoonlijke ontwikkeling. Het duurde dan ook niet lang voordat ik de eerste stap kon maken als trainee bij een woningcorporatie. De perfecte kickstart voor mijn carrière!

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Elcke Oninckx

Contactgegevens: 085 82 26 595 | e.oninckx@matchability.nl

Ik ben Elcke Oninckx, geboren en getogen in Ulvenhout en ik woon nu in Breda. Na mijn studies Bedrijfskunde-MER en Organisation Studies ben ik tijdens het solliciteren doorverwezen naar Matchability en zo in de corporatiesector terecht gekomen. Nu vervul ik als interim-medewerker verschillende opdrachten bij woningcorporaties of aanverwante organisaties. Op deze manier kan ik veel ervaring opdoen op diverse gebieden, zoals strategieontwikkeling, beleidsvorming, onderzoek en analyse, vastgoed en bedrijfsvoering.
Als bedrijfskundige ben ik breed inzetbaar en vind ik het leuk om mezelf met procesoptimalisatie, lean management en verandermanagement bezig te houden. Mijn kracht ligt zowel bij het uitvoeren van kwantitatieve als kwalitatieve analyses. Ik ben communicatief sterk, resultaatgericht en heb een analytisch denkvermogen.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Iris Gravesteijn

Contactgegevens: 085 82 26 595 | i.gravesteijn@matchability.nl

Ik ben Iris Gravesteijn, opgegroeid in Doesburg en samen met mijn vriend verhuisd naar Den Bosch. Tijdens mijn studie ben ik in contact gekomen met de woningcorporatiesector. In mijn derde studiejaar heb ik stage gelopen bij de Corporatiestrateeg waar ik verschillende data-analyses deed aan de hand van woningmarktonderzoek. Na deze leuke ervaring heb ik ervoor gekozen om een afstudeeronderzoek te doen bij woningcorporatie Woonveste. Hier heb ik onderzoek gedaan naar de toegankelijkheid van nultredenwoningen en de bijbehorende leefomgeving voor senioren. Doordat ik het werkveld van de woningcorporatie wat beter leerde kennen kwam ik erachter dat ik graag een baan wilde zoeken binnen deze sector. Zo kwam ik al snel na mijn studie in contact met Matchability waar ik na een leerzame trainingsweek aan de slag ben gegaan als interim-medewerker bij woningcorporatie Woonstede. Via Matchability kan ik bij verschillende corporaties aan de slag om mij zo breed mogelijk te ontwikkelen en zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Joëlle Robbemont

Contactgegevens: 085 82 26 595 | j.robbemont@matchability.nl

Ik ben Joëlle Robbemont en woon in ’s-Gravendeel. Ik heb hbo Bedrijfseconomie gestudeerd in Breda, deze opleiding heb ik in 2017 afgerond. Toen ik rond aan het kijken was naar wat ik daarna wilde doen, zag ik een vacature van Matchability voorbijkomen. Ik wist het eigenlijk meteen: hier ga ik op reageren!

Tijdens mijn studie heb ik al kennis mogen maken met de woningcorporatiesector door middel van en meewerkstage. Dit is mij toen erg goed bevallen en Matchability biedt de kans om nog meer kennis te maken met (het werken in) de sector. Door bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan en werkzaamheden uit te voeren hoop ik erachter te komen wat het beste bij mij past. Ik ben analytisch, zelfstandig en wil graag alles uit mijzelf halen om een goed resultaat neer te zetten. Ik kijk ernaar uit om nieuwe dingen te leren bij Matchability en bij mijn huidige (Woonstad Rotterdam) en toekomstige opdrachtgevers.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Rick Dekker

Contactgegevens: 085 82 26 595 |  r.dekker@matchability.nl

Ik ben Rick Dekker, geboren en getogen in de omgeving Arnhem en Nijmegen. Via mijn afstudeerstage ben ik met Matchability in aanraking gekomen en zo per toeval in de corporatiesector terechtgekomen. Mijn interesse en ervaring lag al in de woning branche en heeft zich uitgebreid met de corporatiesector. Via Matchability kan ik bij verschillende corporaties aan de slag om mij zo breed mogelijk te ontwikkelen en zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen. Momenteel heb ik ervaring opgedaan binnen de afdelingen Wonen, Vastgoed en Bedrijfsvoering. Als bedrijfskundige ben ik breed inzetbaar en kan ik goed overzicht houden.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Pepijn van Peppen

Contactgegevens: 06 51 888 902 | p.vanpeppen@matchability.nl

Ik ben Pepijn, geboren en woonachtig in ’s-Hertogenbosch. Hier heb ik ook de hbo-studie Commerciële Economie gevolgd. Net als veel van mijn collega-studenten wist ik niet precies welke kant ik na mijn studie op wilde en via mijn afstudeerstage ben ik in aanraking gekomen met de corporatiesector en Matchability. Tijdens deze periode ben ik erg enthousiast geraakt over het corporatielandschap en de aanpak van Matchability in deze sector. Toen ik mijn afstudeerstage had afgerond hoefde ik dus ook niet lang na te denken over waar ik wilde gaan werken.
Ik werk graag met mensen, ben flexibel en zowel servicegericht, als commercieel ingesteld. Dit maakt dat ik mijn functie bij Matchability dan ook met veel plezier uitvoer. Gedeeltelijk word ik gedetacheerd bij verschillende opdrachtgevers. De rest van de tijd ben ik bezig om mijn collega’s aan het werk te houden. Die werken op alle lagen en op alle afdelingen van corporaties en doen dit zowel op functieniveau, als op projectbasis. Daarnaast ben ik bij Matchability verantwoordelijk voor een gedeelte van de PR en de marketing.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Annet van Avendonk

Contactgegevens: 085 82 26 595 | a.vanavendonk@matchability.nl

Ik ben Annet, geboren in Raamsdonksveer en woonachtig in Raamsdonk. Door mijn afstudeerstage, via Matchability, bij een woningcorporatie, werd mijn aandacht getrokken door de corporatiesector. Na mijn afstuderen ben ik daarom begin 2016 als trainee bij Matchability aan de slag gegaan. Ik ben vooral werkzaam op de afdelingen Financiën en Control, waar ik me onder andere bezig houd met interne controles, de begroting, rapportages, audits, datakwaliteit en de treasury-administratie. Naast deze financiële functies ben ik inzetbaar voor projecten, zoals de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Ik vind het leuk om een zo goed mogelijke middenweg te vinden tussen enerzijds de financiële positie van de corporatie en de wet- en regelgeving, en anderzijds de sociale kant van huurders en personeel. Ik ben analytisch sterk, helder in de communicatie, leer snel bij en werk nauwkeurig en gestructureerd.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Mark Kronenburg

Contactgegevens: 085 82 26 595 | m.kronenburg@matchability.nl

Ik ben Mark Kronenburg, geboren en woonachting in ‘s-Hertogenbosch.
Ik combineer mijn bedrijfskundige achtergrond met mijn affiniteit voor techniek. In functies als mutatie-opzichter, verhuurmedewerker en medewerker stook- en servicekosten kom ik goed tot mijn recht. In teamverband vind ik het een uitdaging mensen te motiveren en eventueel te ondersteunen. Ik houd van aanpakken, kan goed luisteren, ben leergierig, gedreven en initiatiefrijk. Ik werk nauwkeurig en gestructureerd. Besluiten neem ik altijd weloverwogen en ik vind het leuk zaken te plannen en te organiseren. Daarnaast vind ik het belangrijk mezelf uit te dagen en te blijven ontwikkelen.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Niels van den Aker

Contactgegevens: 06 290 449 33 | n.vandenaker@matchability.nl

Ik ben Niels, geboren en getogen in ‘s-Hertogenbosch. Ik woon samen met mijn vriendin Merel. In mijn vrije tijd loop ik hard, voetbal ik in een vriendenteam en zing ik graag. Na mijn wo-studie Personeelwetenschappen startte ik met werken bij de woningcorporatie Woonlinie. Voor mij was de woningcorporatiesector een onbekend werkterrein, maar eenmaal werkzaam in de sector heb ik ervaren hoe dynamisch en uitdagend het werken in deze mooie branche is. In 2011 hebben Anne-José (toentertijd mijn collega bij Woonlinie) en ik Matchability opgericht. We zorgen ervoor dat de jongste generatie (potentiële) woningcorporatiemedewerkers met verschillende achtergronden en competenties haar weg vindt in de sector. Onze medewerkers zijn hoogopgeleide professionals die we zelf goed kennen. Het voordeel is dat we meteen de allerbeste kandidaten kunnen selecteren en precies weten of een kandidaat bij een vraagstuk past. Door middel van ons stagiair- en traineeprogramma beginnen we al met onze werving en selectie in het (een-na-)laatste jaar van het hbo of wo. Onze medewerkers starten vervolgens met een traineeship van een jaar, waarin ze zich in rap tempo ontwikkelen tot young professional. Dat betekent dat we een oplossing op maat kunnen bieden bij een tijdelijke (capaciteits)vraagstuk: via een trainee, een young professional of een (afstudeer)stagiair.

Via Matchability werk ik zelf ook op interim-basis bij woningcorporaties. Mijn ambitie is om binnen afzienbare tijd de rol van interim-directeur-bestuurder bij een woningcorporatie te vervullen. Daarom ben ik in oktober 2017 gestart aan de TIAS, met het programma Corporatiebestuurder nieuwe stijl.

Binnen Matchability ben ik daarnaast teamleider Ontwikkeling, waarbij ik onder meer verantwoordelijk ben voor de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Anne-José Haaksema

Contactgegevens: 06 489 373 92 | a.haaksema@matchability.nl

Ik ben Anne-José, geboren in Gouda en sinds een aantal jaar woon ik in Veen. Ik ontdekte tijdens mijn studie hoe dynamisch en leuk ik werken in de woningcorporatiesector vind. In 2011 ben ik dan ook samen met mijn collega, Niels van den Aker, Matchability gestart.

Matchability is dé vaste flexibele schil voor veel woningcorporaties.

Woningcorporaties kiezen voor detachering via Matchability omdat:
– we een volledige focus hebben op het tijdelijke vraagstuk;
– we ons specifiek op de corporatiesector richten;
– we de ervaring meenemen die we hebben opgedaan bij collega-woningcorporaties;
– we een hbo-kennisniveau garanderen;
– we altijd streven naar het realiseren van een kostenbesparing;
– we gewoon met leuke, jonge mensen werken die een passie hebben voor woningcorporaties.

Ik ben het aanspreekpunt voor woningcorporaties bij Matchability. Heeft u een intern vraagstuk of een behoefte aan tijdelijke extra capaciteit dan kunt u mij daarvoor bellen. Samen met u ga ik op zoek naar de juiste match!

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.