Simone den Reijer

Contactgegevens: 085 82 26 595 | s.denreijer@matchability.nl

Ik ben Simone den Reijer, geboren en woonachting in Oosterhout. Momenteel ben ik derdejaars student Bedrijfseconomie aan Avans Hogeschool in Breda. Tijdens mijn studie ben ik in aanraking gekomen met Matchability. Via Matchability heb ik samen met een medestagiaire een onderzoek gedaan naar risicomanagement bij zeven woningcorporaties. Dit was mijn eerste ervaring in de sector. Zowel Matchability als de woningcorporatiesector spreken mij erg aan. Gelukkig heb ik dan ook de kans gehad om bij Matchability aan de slag te gaan als administratief medewerker. Ik hoop in de toekomst ook aan de slag te kunnen in de woningcorporatiesector.

Benieuwd wie ik ben? Bekijk mijn persoonlijke film of bekijk mijn LinkedIn-profiel.