top of page
Conferentie

AltenaTalent

Hét traineeprogramma in de regio Altena!

Voor bedrijven

Heb jij het al voorbij horen komen? Het traineeship voor nieuwe talenten in Altena. Dé plek waar je jonge hoogopgeleide starters uit de regio kennis laat maken met jouw bedrijf.

 

De voorbereidingen zijn al in volle gang. Want vanaf februari 2021 gaat het traineeprogramma al van start. Tijdens dit programma doen starters werkervaring op bij drie verschillende bedrijven in Altena. Zo zet je niet alleen je bedrijf op de kaart bij deze doelgroep, maar vind je ook de perfecte aanvulling en frisse blik voor jouw organisatie.

 

Er zijn al heel wat bedrijven aangesloten, van de nummer 34 op de lijst van de top 100 logistieke dienstverleners tot een tuinplanten groothandel met een internationaal netwerk van meer dan 350 kwekers. Samen met deze mooie bedrijven van Altena houden we onze jonge talenten in de regio!

 

Benieuwd of dit traineeship ook aansluit bij jouw organisatie? Stuur dan een mailtje naar e.timmermans@matchability.nl. En houd onze socials in de gaten: altena_talent (Instagram) en AltenaTalent (Facebook).

Hét traineeprogramma voor starters in regio Altena!

Ken je dat? Net afgestudeerd en nog geen idee waar je wilt gaan werken en wat bij je past? Een traineeship lijkt de uitkomst, maar waar vind je dat zonder dat je moet afreizen naar een grote stad?

 

Stop met zoeken!

Vanaf februari 2021 kun je bij jou in de buurt een unieke ervaring opdoen en binnen een tof traineeprogramma snuffelen aan mooie werkgevers in jouw regio waarvan je wellicht het bestaan nog niet afweet. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale startersfunctie!

ACADEMY Beeld 1.jpg
bottom of page