top of page
  • Foto van schrijverMatchability

Ik ga leren werken met Teams, leer je mee? (deel 4)

Hoi, ik ben Jorieke, accountmanager bij Matchability. Wij ondersteunen woningcorporaties bij verschillende projectmatige werkzaamheden en bij de invulling van tijdelijke functies. Normaalgesproken zit ik veel op de weg en ga ik bij corporaties langs om demonstraties te geven van MatchPoint2020 en ons Juridisch CorporatiePlatform, kennis te maken, bij te praten en om mijn collega’s voor te stellen voor leuke opdrachten. Veel koffie, handsfree bellen, handjes schudden en socializen dus! Dit vind ik altijd heerlijk om te doen, maarja, nu zit ik net als de rest van het land thuis!


In blog 3 liet ik jullie zien hoe je externen toe kunt voegen in Teams, hoe je kennis kunt delen én hoe je samen aan een document kunt werken. Hebben jullie dit al met externen geprobeerd? Ik moet heel eerlijk toegeven dat het mij wat gepuzzel gekost heeft voor het me daadwerkelijk lukte. Ik had echter geen blog als leidraad, dus hopelijk ging het bij jullie wat sneller! Mooie leerschool in ieder geval om na de coronacrisis ook een afweging te kunnen maken of het echt nodig is de auto in te stappen of dat sommige zaken met externen ook prima op afstand kunnen worden geregeld. 

Ik heb deze week van veel klanten en collega’s al gehoord dat er meerdere corporaties aan de slag zijn met Teams! Heel leuk om te horen dat jullie hier ook al mee aan de slag zijn. Hopelijk heb je iets aan mijn ervaringen vanuit de blogs, maar mocht je zelf nog goede tips hebben, dan hoor ik ze uiteraard ook graag. :-) Zo kunnen we met z’n allen de meest optimale thuiswerksituatie creëren.

In deze (vooralsnog ) laatste blog om te gaan starten met Teams geef ik jullie aan de hand van een opgestelde checklist nog wat extra tips om deze tooling te gebruiken voor een conference call. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus let’s go! Zoals alle andere handleidingen en praktische oplossingen vind je ook deze checklist weer op www.matchpoint2020.nl. Leer je weer met me mee?


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page