top of page
  • Foto van schrijverMatchability

Inspelen op de crisis en trainingen ombouwen naar e-learnings …

Hoi, mijn naam is Iris. Binnen Matchability word ik ook wel chef Opleiding & Ontwikkeling genoemd. Opleiding en ontwikkeling is dan ook waar ik mijn dagen mee vul, en ik moet zeggen: de ontwikkelingen gaan momenteel in een rap tempo! Mijn blogs gaan over de opleidingen die we aanbieden en ontwikkelingen in onze dienstverlening (lees: www.matchpoint2020.nl, ons digitaal kennisplatform voor corporaties). Overigens leuk nieuws! En dat is dat we sinds deze week MatchPoint gratis toegankelijk hebben gemaakt voor alle corporatiemedewerkers in Nederland. Zo staan we samen sterk in deze periode!


De komende tijd houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen van onze diensten, van onze collega’s en van ons opleidingsaanbod! Heb je vragen of ideeën voor een toffe online training? Wellicht een hot corporatie-item waar jullie druk mee bezig zijn? Laat me dit dan weten via i.gravesteijn@matchability.nl!


Kijk snel op www.matchpoint2020.nl om te lezen met welke ontwikkelingen we momenteel bezig zijn!
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page