• Matchability

Onze trainingen: van klassikaal naar volledig digitaal

Hoi, mijn naam is Iris. Binnen Matchability word ik ook wel chef Opleiding & Ontwikkeling genoemd. Opleiding en ontwikkeling is dan ook waar ik mijn dagen mee vul, en ik moet zeggen: de ontwikkelingen gaan momenteel in een rap tempo! In de komende tijd vertel ik in mijn blogs over de opleidingen die we aanbieden en ontwikkelingen in onze dienstverlening. In mijn vorige blog vertelde ik over mijn werkzaamheden als chef Opleiding & Ontwikkeling vanuit huis. Zo las je over de opdrachtgevers die ik digitaal sprak, het begeleiden van collega’s via mijn beeldscherm en over de ontwikkeling op ons digitaal kennisplatform MatchPoint.


In deze blog, die je op www.matchpoint2020.nl kunt vinden, zoom ik in op ons digitale trainingsaanbod. Zo zijn we naast passend toewijzen, de boo(s)tcamp en onze ZAV-training nu ook druk bezig met het ontwikkelen van de trainingen huurrecht, de AVG, ketenaansprakelijkheid en het beschrijven van corporatieprocessen. Super leuk! Interesse in een van deze trainingen? Laat dit dan weten via info@matchability.nl en houd ons trainingsaanbod op MatchPoint goed in de gaten!
0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Postadres: Matchability B.V. | Stadionlaan 85 | 5213 JJ ‘s-Hertogenbosch

Bezoekadres: Business Center De Vliert (toren B)  | Stadionlaan 85 (derde verdieping)  | 5213 JJ 's-Hertogenbosch

Tel. 085 82 26 595 | info@matchability.nl | www.matchability.nl

KvK-nummer 59723831 | Btw-nummer: NL853618975B01 | IBAN: NL55RABO0153250917

  • Matchability | Facebook
  • Matchability | Twitter
  • Matchability | LinkedIN

© 2021 Matchability | Alle rechten voorbehouden. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Download hier de algemene voorwaarden van Matchability en ons privacy statement.

Webdesign by Studio ROB

Favicon Studio ROB 2019.png