top of page
  • Foto van schrijverMatchability

SNA-keurmerk ontvangen

Als Matchability staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. In dat kader heeft VRO deze maand een SNA-inspectie bij ons uitgevoerd. SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. Het SNA-keurmerk is het keurmerk voor de uitzendsector en aannemers van werk. Het is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.


Per 1 juli 2012 geldt er bovendien een fiscale vrijwaring voor de inlenersaansprakelijkheid. Dit betekent dat inleners die werknemers inlenen van een uitzendbureau met het SNA-keurmerk gevrijwaard kunnen worden van eventuele aansprakelijkheidsstelling door de Belastingdienst ten aanzien van niet betaalde loonheffingen en omzetbelasting door de uitlener.


VRO heeft ons conform de NEN-4400-I-norm gecontroleerd op onder meer onze personeelsadministratie, de loonadministratie en de financiële administratie (waaronder de afdracht van de omzetbelasting). Na een prettig en vlot verlopen inspectie kregen we deze week de bevestiging dat het SNA-keurmerk binnen is. Het keurmerk is hier te raadplegen.


We werken elke dag hard aan kwaliteit en zijn dan ook trots op dit resultaat.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page