top of page
  • Foto van schrijverMatchability

Thuiswerken en de strippenkaart …

Hoi, ik ben Anne-José Haaksema, mede-eigenaar van Matchability en voor ongeveer de helft van onze klanten het vaste aanspreekpunt met betrekking tot detacheringsvraagstukken. Ik ben getrouwd met Rob en sinds maart 2018 moeder van een schattig klein handenbindertje genaamd Levi. Daarnaast ben ik op dit moment zwanger van een tweeling die medio augustus verwacht wordt. Bijkomend dingetje is dat we sinds eind december de sleutel hebben van een ‘kluswoning’ (lees: van fundering tot schoorsteen aanpakken) en daarom even aan het overbruggen zijn in de schuur tot eind juni. Ik neem je de aankomende tijd in mijn blogs mee in zaken waar ik tegenaan loop in deze roerige tijden.

We zijn al weer even op weg met het thuiswerken en je merkt dat iedereen er handig in wordt. Daarnaast gaan over een week of twee de kinderdagverblijven weer open, waardoor de werkende ouder weer wat lucht krijgt. Persoonlijk vind ik dat heel fijn. En, ik moet zeggen: hoe erg ik in het begin opkeek tegen het thuiswerken, hoe meer ik er nu aan wen. Het mag van mij nog wel even zo blijven. Natuurlijk hoop ik wel dat andere zaken (ik mis onder meer de kapper, gezellige feestjes en familiebijeenkomsten) rustig weer worden opgepakt, maar het thuiswerken: daar kan ik nog wel even mee uit de voeten. Ook bij klanten merk ik behendigheid, berusting en ook creativiteit. In een eerdere blog schreef ik over opdrachten die op afstand gewoon van start gingen, maar gaf ik ook aan dat mensen hun draai nog moesten vinden met het werken met kinderen op de achtergrond, de introductie van tools als Teams et cetera. Nu merk ik dat er creativiteit ontstaat. Toch lastig in times like these, waar je niet heel veel langer dan tot de volgende persconferentie van minister Rutte vooruit kunt kijken. Ik neem je mee in een creatieve oplossing om wel ondersteuning van buitenaf te krijgen maar niet vast te zitten aan bijvoorbeeld een periode of inzet: het gemak van de strippenkaart.

Op www.matchpoint2020.nl vind je een wat uitgebreider kijkje bij mij en bij Matchability in de keuken. Lees je mee?0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page