top of page
  • Foto van schrijverMatchability

Thuiswerken en hoe zit dat eigenlijk met de AVG …

Hoi, ik ben Anne-José Haaksema, mede-eigenaar van Matchability en voor ongeveer de helft van onze klanten het vaste aanspreekpunt met betrekking tot detacheringsvraagstukken. Ik ben getrouwd met Rob en sinds maart 2018 moeder van een schattig klein handenbindertje genaamd Levi. Daarnaast ben ik op dit moment zwanger van een tweeling die medio augustus verwacht wordt. Bijkomend dingetje is dat we sinds eind december de sleutel hebben van een ‘kluswoning’ (lees: van fundering tot schoorsteen aanpakken) en daarom even aan het overbruggen zijn in de schuur tot eind juni. Ik neem je de aankomende tijd in mijn blogs mee in zaken waar ik tegenaan loop in deze roerige tijden.

Nou, inmiddels hebben we een redelijk ritme te pakken qua thuiswerken met man, kleuter en bouwvakkers. Het is wat improviseren qua werkplek in deze tijdelijke woonruimte. Zo stonden afgelopen tijd de personeelsmappen op tafel tussen de hagelslag en de koffiemelk en kon ik afgelopen week maar net mijn laptop dichtklappen toen ik de salarissen aan het overmaken was en Pieter de timmerman (geen idee hoe hij echt met zijn achternaam heet, maar hij lijkt dit prima te vinden) om het hoekje keek om te vragen 'waar munne miens was’ (vertaling: ‘waar mijn man zich bevond’). Toen Levi ook nog eens met mijn aanslagen voor de inkomstenbelasting kwam aanrennen toen oma vroeg wat hij aan het tekenen was, was dat voldoende reden om het roer om te gooien. Ik bedacht me dat mijn tijdelijke werkplek en de werkprocessen, die wat anders lopen dan wanneer ik op kantoor werk, mijn nodige aandacht vragen in het kader van de AVG. Ik neem jullie mee in de checklist voor AVG proof thuiswerken.

Op www.matchpoint2020.nl vind je een wat uitgebreider kijkje bij mij en Matchability in de keuken. Lees je mee?
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page