top of page
  • Foto van schrijverMatchability

Thuiswerken met een kleuter en ervaringen van opdrachtgevers …

Hoi, ik ben Anne-José Haaksema, mede-eigenaar van Matchability en voor ongeveer de helft van onze klanten het vaste aanspreekpunt met betrekking tot detacheringsvraagstukken. Ik ben getrouwd met Rob en sinds maart 2018 moeder van een schattig klein handenbindertje genaamd Levi. Daarnaast ben ik op dit moment zwanger van een tweeling die medio augustus verwacht wordt. Bijkomend dingetje is dat we sinds eind december de sleutel hebben van een ‘kluswoning’ (lees: van fundering tot schoorsteen aanpakken) en daarom even aan het overbruggen zijn in de schuur tot eind juni. Ik neem je de aankomende tijd in mijn blogs mee in zaken waar ik tegenaan loop in deze roerige tijden.

Het resultaat van thuiswerken met een kleuter? Een raboscanner dichtgesmeerd met pindakaas, granola in mijn laptoptas, een banaan (leek het tenminste op) uitgesmeerd over mijn aantekeningen ... Daarnaast heel bijzondere appjes aan (godzijdank) geen klanten maar vriendinnen, wat abrupt gestarte conference calls, een aantal dubieuze vlekken in uiteraard niet de pyjamabroek maar het leuke truitje erboven en wat bijzonder ondertekende documenten met iets dat meer lijkt op een ruimteschip dan mijn handtekening.

Maar daarnaast ook hoogtepunten als een mooie referentie van SSH& en startende klussen voor UWOON en Woongoed 2-Duizend.

Op www.matchpoint2020.nl vind je een wat uitgebreider kijkje bij mij en Matchability in de keuken. Lees je mee?
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page