top of page
  • Foto van schrijverMatchability

Traineeship bij Matchability

Inmiddels hebben de meeste studenten gehoord of ze geslaagd zijn en is de zomervakantie begonnen. Lekker reizen, feesten en zonnen staat bij menig ex-student op de planning, waarna voor velen het zoeken naar een eerste echte baan kan beginnen. Misschien wel bij Matchability? We kunnen wel zeggen dat we de leukste werkgever van Nederland zijn, maar zoiets kun je alleen maar zelf ervaren. Hoe? Door deel te nemen aan onze trainingsweek van 20 tot en met 24 augustus.


Voor wie? We nodigen je uit om te reageren op onze vacatures, inclusief een plaatsje in de trainingsweek, als je:

op zoek bent naar een baan, maar de werkervaring mist die in de vacaturetekst gevraagd wordt;(bijna) een opleiding op hbo- of wo-niveau hebt afgerond;het leuk vindt om je in de volle breedte te ontwikkelen als young professional en nieuwe dingen te leren;graag wil werken bij een organisatie waarin de kernwaarden flexibiliteit, creativiteit, openheid, optimisme, plezier en kundigheid centraal staan;in bezit bent van een rijbewijs;open staat voor of al enthousiast bent over werken in de woningcorporatiesector.


Trainingsweek In de trainingsweek komen we er samen achter of er een match is. Je volgt diverse trainingen, waarbij je inzicht krijgt in zo’n beetje alle facetten van werken bij Matchability en in de woningcorporatiesector. Uiteraard is er ook veel ruimte voor ontspanning: van een avond stappen tot het spelen van een heus corporatiespel. Nieuwsgierig geworden naar deze toffe week, die ook nog eens heel mooi op je cv staat? Stuur dan een mailtje naar info@matchability.nl, met daarin je flitsende motivatie (wees vooral creatief) en je cv (of een link naar je LinkedIn-profiel). Worden wij vrolijk van jouw motivatie? Dan nodigen we je uit voor een gesprek en voor je het weet heb je een plekje in de trainingsweek bemachtigd.


Kom op dan! Nee, we hebben het hier niet over die slechte slogan van die ene sportschool. Wacht niet langer en pak deze mooie kans op een deelname aan deze educatieve en gezellige week. Wij reserveren alvast een plaatsje, stuur jij ons jouw cv en motivatie?


Door de ogen van een deelnemer Iris Gravesteijn, deelneemster aan de trainingsweek 2016: “De trainingsweek van Matchability heb ik als super leuk en leerzaam ervaren! Een fijne afwisseling van leren en ontspannen. Naast het feit dat ik een heleboel leuke nieuwe mensen heb leren kennen, heb ik ook veel geleerd over de verschillende werkzaamheden binnen de woningcorporatiesector en heb ik gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Voor mij was dit de vliegende start in mijn carrière. Daarnaast vond ik de locatie leuk, is het eten lekker en was de stapavond tof! Kortom: een absolute aanrader als je alles wilt leren over de corporatiesector, geïnteresseerd bent in een leuk traineeship en zin hebt in een hele leuke zomerse week!”

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page