top of page

Prestatie-afspraken maken

Training om de rol tijdens de prestatieafspraken nóg beter te laten vervullen.

afspraak_maken_inner-600x369.png

Prestatieafspraken zijn een belangrijk element voor een goede samenwerking tussen gemeente, corporatie en huurdersorganisatie. Toch is het niet altijd eenvoudig om efficiënt tot goede afspraken te komen. Partijen lopen er regelmatig tegenaan dat zij niet op hetzelfde kennisniveau zitten waardoor zij inhoudelijk niet op dezelfde golflengte komen.

 

Zeker in de samenwerking met huurdersorganisatie merken we vaak dat het lastig is om in dezelfde taal te spreken. Dit komt omdat dit vrijwilligers zijn die niet dagelijks bezig zijn met de werkzaamheden van de corporatie. Zij zijn er dan ook om de huurders te vertegenwoordigen waar nodig.

 

Toch is een huurdersorganisatie een belangrijke partner als het gaat om het maken van prestatieafspraken. Een tevreden huurder is waar een corporatie het uiteindelijk allemaal voor doet.

Waar en wanneer?

Op afspraak:

Meld je aan bij interesse en wij nemen vrijblijvend contact met je op om een afspraak te maken. 

Doelgroep:

Huurdersorganisaties

Kosten deelname:

Afhankelijk van behoefte / In overleg

Duur:

Circa 2 uur

Het is dus van groot belang om de huurdersorganisatie goed mee te nemen in de keuzes van de corporatie. Om de huurders echt te kunnen betrekken bij de prestatieafspraken, is het noodzakelijk dat ze op basis van gelijkwaardigheid optimaal kunnen participeren in de tripartiete overleggen over de prestatieafspraken.

 

Wij bieden daarom een korte training aan speciaal voor de huurdersorganisaties. Een leuke training die duidelijk laat zien hoe het proces van de prestatieafspraken in elkaar zit, over welke onderwerpen de onderhandelingen gaan, welke rol zij hierin hebben én op welke thema’s zij invloed kunnen uitoefenen.

bottom of page