Ons Trainingsaanbod

Doen, doen, doen! Dat is ons motto als het gaat om trainingen. Onze trainingen zijn altijd voorzien van interactieve werkvormen. In slaap vallen is bij ons dan ook geen optie, wij gaan voor het puntje van je stoel! We steken al onze trainingen op een praktische wijze in. Dat betekent dat je letterlijk zelf van je stoel af moet en aan de slag gaat maar ook dat je de kennis die je bij ons opdoet kunt vertalen naar jouw praktijk. Wel zo prettig!

Staat je training er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Actueel aanbod

Opleidingskalender 2024 door Huuropleiders

Opleidingskalender 2024 door Huuropleiders

Samen met Huuropleiders hebben we de opleidingskalender voor 2024 vormgegeven. Een ruim aanbod van trainingen en specials voor juristen om te zorgen dat jij met een goede basis je werk kan doen. De trainingen worden allemaal gehouden op De Zaak in Breda. Mis dit niet!

Lees meer
Workshop tuinonderhoud

Workshop tuinonderhoud

Sluit aan bij de workshop tuinoverlast! Tijdens deze workshop zetten we juridische kaders en tools om in concrete acties. Wel zo praktisch.

Lees meer
De Boo(s)tcamp

De Boo(s)tcamp

Dé introductie voor medewerkers nieuw in de corporatiesector! Je maakt kennis met het speelveld, de regels, de organisatie én leert de basiskennis van elke afdeling.

Lees meer