Kom jij ons team versterken?

Nieuwsgiering naar het werken als tijdelijke collega of adviseur bij onze opdrachtgevers?

Bel of mail ons. We drinken graag een kopje koffie of doen een drankje met je in onze eigen kantoorkroeg.

Onze vacatures

Heb je vragen over een vacature of heb
je wel interesse maar zie je nog geen 100% match?
Neem contact met ons op!

Deze collega’s gingen je voor

Ben jij nog zoekende welke functie het beste bij je past? Heb je een maatschappelijk hart én een juridische, bedrijfskundige, facility management of soortgelijke achtergrond? Dan is ons traineeship woningcorporatieprofessional misschien iets voor jou.

In 1-2 jaar ga ja aan de slag bij diverse corporaties op verschillende afdelingen en leer je de corporatiesector in de breedte kennen. Na je traineeship ben je klaar om volledig mee te draaien in ons detacherings- en adviesteam of op het Juridisch CorporatiePlatform. Je volgt ons interne trainingsprogramma en krijgt individuele begeleiding om te kijken welke kant jij je op kan ontwikkelen binnen onze dienstverlening. Door de verschillende opdrachten bouw je in korte tijd een prachtig cv op.

Esma vertelt

Het van junior tot professionals programma van Matchability is kei leuk! Je leert heel veel en de begeleiding is prettig. De praktijkervaring die je opdoet is super waardevol. Het is een te gekke kans om je vaardigheden te boosten en je carrière een vliegende start te geven!

Esma

Lisa vertelt

Als jurist bij Matchability werk je in een gezellig jong team dat nauw met elkaar samenwerkt om tot het beste advies te komen. We blijven onszelf ontwikkelen met verschillende trainingen. Ook heb je de mogelijkheid om je eigen specifieke trainingswensen aan te geven. Zo heb ik een Masterclass Contractenrecht gevolgd waar ik veel nieuwe kennis en inzichten opgedaan heb!

Lisa

Nina vertelt

Samen met een toegewijd team bied ik bij Matchability juridische ondersteuning aan woningcorporaties. Het doel is om de opdrachtgever van oplossingen te voorzien die écht verschil maken. Deze manier van werken maakt het werk uitdagend. Matchability is een inspirerende werkomgeving en een ideale plek om jezelf te ontwikkelen.

Nina

Rick vertelt

Na 7 jaar en 20 verschillende woningcorporaties als opdrachtgever, biedt Matchability nog steeds een spannende en dynamische werkomgeving. Elke opdrachtgever brengt unieke uitdagingen met zich mee, wat zorgt voor voortdurende groei en nieuwe perspectieven. Op deze manier raak je nooit uitgekeken. Hiernaast vorm je een hecht team binnen Matchability; samen deel je naast werkgerelateerde momenten ook talloze leuke en leerzame ervaringen.

Rick

Opzoek naar

een stage?

Neem contact met ons op. We denken graag met je mee.

Neem contact met mij op:

Soort stage