Deelname van Wocom aan het Juridisch Platform

Susan Dassen, Procescoach Wonen & Buurten bij WoCom

Flexibele bedrijfsjurist

Binnen woCom hebben we geen jurist in dienst. Alles werd eerst kortgesloten met onze (huis)advocaat. We zijn daar natuurlijk ook heel tevreden over, maar je praat wel over een ander tarief en een andere benadering. Toen ik hoorde van de kennisbank van het JCP, de praktische uitleg en bij een eventuele zaak de doorverwijzing naar een advocaat werd ik enthousiast. Een afspraak was snel gemaakt en toen was het lijntje gelegd.

Samenwerking

Met veel zaken komen collega’s er nu zelf uit. Ze vinden veel praktische voorbeelden in de kennisbank. Twijfelen ze nog of vinden ze toch niet helemaal wat ze zoeken, dan bellen ze met de helpdesk. Het contact is altijd snel gelegd. Bij het JCP begrijpen ze vaak direct waar het om gaat en in begrijpelijke taal krijg je dan goed en praktisch juridisch advies. Is het toch een wat complexe casus dan wordt duidelijk aangegeven wat er nodig is en krijg je ook, binnen de termijn, een goed advies met praktische stappen die je kan nemen.

Snel, begrijpelijk, duidelijk en praktisch advies tegen een redelijke prijs, dat kenmerkt het JCP.

Resultaat

Juridisch steeds beter onderlegde collega’s, dossiers en documenten, waardoor we zaken voor onszelf én huurders goed uitvoeren en vastleggen. Hierdoor hoop je problemen te voorkomen of juist op te lossen.

Kennis delen en leren van elkaar, dat blijft een groot goed!