top of page

Trainingen

We hebben een gevarieerd aanbod in leuke (basis)trainingen voor corporatiemedewerkers. Onze trainingen zijn anders dan anders en een muffe PowerPoint-presentatie kom je bij ons niet tegen.

 

Bij ons ga je zelf aan de slag! Met ons interactieve programma maak je je de kennis snel en op een luchtige manier eigen. Wij zorgen ervoor dat jij helemaal klaar bent voor je nieuwe functie of project. Interesse in een van onze trainingen? Meld je dan snel aan!

Onze algemene voorwaarden (versie 1 juli 2022) voor trainingen vind je hier.

51612621_2122547224499300_53330260506684
Alle trainingen

Actueel aanbod:

1672837899171.jfif

De Boo(s)tcamp

Dé introductie voor medewerkers nieuw in de sector! Je maakt kennis met het speelveld, de regels, de organisatie én leert de basiskennis van elke afdeling. Oók beschikbaar als online-pakket. 

Matchability | Prestatie-afspraken maken

Prestatie-afspraken maken

Dé training om huurdersorganisaties hun rol tijdens de prestatieafspraken nog beter te laten vervullen.

Matchability | Basistraining Huurrecht

Basistraining Huurrecht

Het meest voorkomende rechtsgebied in de corporatiesector is huurrecht. Tijdens deze training zoomen we in op verschillende onderwerpen binnen het huurrecht.

Matchability | Modulaire (huur)rechttraining

Modulaire (huurrecht)training

Zonder dat je het meteen doorhebt, staat je werk als woonconsulent of wijkbeheer in het teken van het huurrecht. Hierbij kun je denken aan de aanpak van woonoverlast, woonfraude, hennepteelt, of overlijden van een huurder.

Voor wijkbeheerders en woonconsulenten

Matchability | Modulaire (huurrecht)training

Modulaire (huurrecht)training

Zonder dat je het meteen doorhebt, staat je werk als woonconsulent of wijkbeheer in het teken van het huurrecht. Hierbij kun je denken aan de aanpak van woonoverlast, woonfraude, hennepteelt, of overlijden van een huurder.

Voor vastgoedmedewerkers

Matchability | Workshop Overlast

Webinar Overlast

Overlast bij buren of in wijken in het algemeen is een helaas steeds vaker voorkomend onderwerp in de hedendaagse woningsector. Hoe ga je hiermee om en voorkom je escalatie of juridische procedures? Je leert het in deze online workshop.

Gelukkige vrouw

Webinar Gedragsaanwijzingen

Het op straat zetten van een huurder als gevolg van een huurachterstand, aanhoudende overlast of ernstige vervuiling is een zeer ingrijpend middel. Met het voorleggen van een gedragsaanwijzing sla je figuurlijk met de vuist op tafel. Hierin staan namelijk afspraken die de huurder nakomt als laatste kans en ter voorkoming van een procedure. Het hoe, wat en waarom vertellen we je tijdens deze webinar.

Matchability | AVG Training

AVG: Incompanytraining op maat

De afgelopen jaren is AVG ondenkbaar én onmisbaar geworden in een wereld die voortdurend verandert en wordt blootgesteld aan cybercriminaliteit. De AVG-wet is er om persoonsgegevens te beschermen. Belangrijk voor nu én voor de toekomst.

Matchability | Passend Toewijzen

Passend toewijzen

Leer alles over het passend toewijzen van woningen: wie mag welke woning huren is de hamvraag van deze training.

Tijdelijk niet beschikbaar
bottom of page